Bet365 internetes sportfogadás

„Nagyon csalódott voltam az első félidőben. Túl lassan indultunk – mondta Mauricio Pochettino. „A második félidőben sokkal jobb voltunk. Többet hasonlítottunk a múlt szezon Bet365 csapatához, és közel voltunk a győzelemhez. ”

Everton elindult Ashley Williamsnek a pálya előtt, bár az új aláírás a Swansea-ból túl rövidnek tűnt egyezik a gyakorlattal, hogy Bet365 debütáljanak Ronald Koeman három újból. Mason Holgate, a trió egyik tagja is volt az egyik három játékos közül, akik az első Everton-t kezdték, a másik kettő a kapus, Maarten Stekelenburg és a védekező középpályás, Idrissa Gana Gueye.

Az Everton változása a legnehezebb megszokni, de Romelu Lukaku hiánya volt az elején.Úgy vélik, hogy a belga is elhúzódik a klubból, de szüksége volt öltésekre a múlt heti Bet365 barátságos Espanyol ellen, és nem kockáztatták. Facebook Twitter Pinterest Everton Ronald Koeman: Lukaku nem volt elég ahhoz, hogy szembenézzen Spursel

Ez azt jelentette, hogy az otthoni oldal elismert csatár nélkül játszott, Gerard Deulofeu pedig csak egy feltételezett első futó volt, és bár az Everton belépett Öt perc múlva jelentős Bet365 volt, hogy a cél egy halott labda volt, Ross Barkley szabadrúgása Hugo Lloris elé ment, Phil Jagielka vagy Ramiro Funes Mori nélkül, hogy sikerüljenek hozzá.

Szintén jelentős volt az a tény, hogy az Everton az első időszak túlnyomó részét a hátsó lábon és a saját felében töltötték.Senki sem, aki támadásra törekszik, és senki, aki képes arra, hogy birtokában tartsa a fejlett pozíciókat, a hazai oldal úgy találta, hogy a labda visszatért Bet365 feléjük. Ők jól védték, Gueye különösen megnyerte a tapsot ügyes beavatkozásaiért és hatékony terjesztéséért, bár Tottenham nem az a fajta csapat, akit a büntetőterület szélén szeretne kempingezni. A középkori küzdelem megtagadta a győzelmet, mint Xherdan Shaqiri pontot Stoke City számára.

Azt mondta, hogy Harry Kane-t nem kapták eléggé rendszeresen a Spurs szemszögéből, és amikor a csatár saját kezébe vette a dolgokat, és hátulról dömpingelte Funes Mori-t húsos vállra , meglehetősen keményen húzta meg a hibát.Mindaz, amit Spurs elsőként Bet365 internetes sportfogadás próbálkozott, egy keresztény Eriksen volt, aki egyenesen Stekelenburgra rúgott.

Jagielka egy másik szabadrúgás fejlécével kényszerítette a Lloris-tól való mentését húzódó törzskel. Tottenham megkönnyebbült, hogy Michel Vorm elég figyelmes volt ahhoz, hogy a Deulofeu esélyével foglalkozzon a félidőben, amikor Danny Rose hátsó passzja Bet365 meghiúsult. Az egykori barcelonai játékos villámgyorsan volt a labda, és bár Vorm jól sikerült, hogy bezárja a lehetőségeit, a cél nem volt meggyőző. Facebook Twitter Pinterest Hugo Lloris nem tudja megállítani Ross Barkley szabadrúgását a sarokban.Fénykép: Jason Cairnduff / Reuters

Pochettino úgy döntött, hogy a második felében nagyobb támadási fenyegetés szükséges, és Vincent Janssen-nak küldte Kane-t. Az első érintésével a £ 17m-os csatár egy lövöldözési esélyt állított fel, hogy Dele Alli túl magasra fújt, de két perccel később Spurs Bet365 szintje volt. Janssen nem volt közvetlenül bevonva, de Everton nagyobb nyúlást jelentett, amikor Kyle Walker egy jobbra fordult egy kereszten, és Lamela Érik előrehajolt a Holgate előtt, hogy a fejlécet Stekelenburg.Everton 1-1 Tottenham és a Premier League nyitónapján helyezze el – élő! Bővebben

A játék finoman alakult az utolsó negyedévben. Az otthoni oldal veszélyesen élt, lehetővé téve a Spurs számára, hogy a területük szélén próbálkozzon, és az elmúlt 10 percben a látogatók sorban álltak a pot lövésekre.Egy hektikus tülekedésnél Stekelenburg jó mentése volt Bet365 szükséges, hogy megakadályozzák a Janssen hat méteres debütáló célját. A késői Lamela erőfeszítést a Holgate bárjába vetette, de az Everton valahogy megtartotta. Nem kell minden héten játszaniuk olyan könyörtelenül izgalmas csapatokat, mint Spurs, de meg kell oldaniuk a Lukaku helyzetet, és újra és újra át kell lépniük a félúton, ha a Koeman érkezéséből eredő optimizmus valamivel megegyezik.

< p> „Lukaku a következő hétre lesz alkalmas” – ígérte az Everton vezetője. „Nagyon elégedett voltam a teljes előadással, de volt egy nagy lehetőségünk az intervallum előtt, ami Bet365 egy másik második fele lett volna.”